Wanneer en hoe kan ik als (MKB-)werkgever ontslag met een vaststellingsovereenkomst regelen?

Soms kun je als werkgever niet meer verder met een werknemer. De prettigste manier van beëindigen van het dienstverband is vaak een vaststellingsovereenkomst. Wij staan MKB-werkgevers en HR-professionals juridisch bij om tot een goede oplossing te komen.

€ 199,- exclusief btw

Vaststellingsovereenkomst op maat

Wil je jouw werknemer een beëindigingsvoorstel voorleggen? Wij maken een goede vaststellingsovereenkomst op maat, die je aan jouw werknemer kunt aanbieden. In dit contract wordt rekening gehouden met jouw werkgeversbelangen, maar ook met de WW-belangen van de werknemer.


Diverse voorwaarden, zoals de aangeraden hoogte van de aan te bieden (transitie)vergoeding, de einddatum en diverse tekstuele uitwerkingen zijn afhankelijk van individuele wensen en de situatie. Om maatwerk te kunnen leveren in plaats van een model, hebben wij uiteraard informatie nodig. Daarom ontvang je van ons na het invullen van onderstaand formulier een vragenlijst. Het duurt niet langer dan 10 minuten om deze in te vullen. Daarna ontvang je binnen 48 uur een vaststellingsovereenkomst op maat, die zonder aanpassingen als openingsvoorstel kan dienen.

STEL EEN OVEREENKOMST VOOR MIJ OP